Staklena vrata i pregrade u ALU štoku

Pošalji upit

Linija proizvoda Flipp nudi sistemsko rešenje za staklene enterijerske zidove i vrata koji se lako podudaraju sa svim zahtevima okruženja. Lako se instalira i podešava.

Flipp sistem je pogodan za kancelarije, jer otvara prostor za prodor dnevne svetlosti i olakšava interakciju među zaposlenima podstičući produktivnost.

Benefiti:

  • Simetrija dizajna – vertikalni i horizontalni profili su identične širine
  • Slim profili za fiksne staklene pozicije
  • Jednostavna integracija sa elektroprihvatnicima i kontrolom pristupa
  • Harmoničan dizajn – šarke, brave, kvake, automati za vrata
  • Podela staklenih površina u skladu sa željama investitora
  • Različite opcije otvaranja vrata – okretna ili klizna kao i integracija automatskog operatera (Porteo) i automatskih kliznih vrata (Magneo)

Dormakaba Flipp štok za zid

Flipp D-FR-S aluminijumski štok za zid namenjen za debljinu stakla 8 i 10 mm. Odgovara Dormakaba šarkama Junior Classic 12.091, Junior Office 12.090, Arcos Office 25.451 i težini vrata do 55 kg, i bravama iz serije Studio i Office.

Dormakaba Flipp štok za stakleni zid

(u kombinaciji sa Flipp profilom za fiks)

Flipp D-FR-S aluminijumski štok za staklene zidove namenjen za debljinu stakla 8, 10, 12 mm. Odgovara Dormakaba šarkama Studio Rondo 10.230, Studio Arcos 24.230 i težini vrata do 60kg. Šarke iz Office linije odgovaraju težini vrata do 80 kg.

Stakleni zidovi formiraju vezu sa zidom, podom i plafonom uz pomoć Flipp profila za staklene zidove, kreirajući simetričan dizajn.

Opcione komponente i dodaci:

  • Automati za zatvaranje vrata – svi Flipp štokovi odgovaraju sledećim automatima za vrata TS 98 XEA, TS 97 i TS 92.
  • Panik mehanizmi za staklena vrata – panik mehanizmi mogu biti implementirani u skladu sa bezbednosnim pravilima.
  • Drvena vrata – ugradnja drvenog plota u stakleni zid je efektivan način da se unapredi izgled kancelarije. Ovo je odlično rešenje za tradicionalne kancelarije, kao i za moderne prostore. Dizajn je čistih linija i jednostavan, dok drveni plot doprinosi bogatstvu izgleda i daje novu dimenziju sterilnom staklu.
  • Klizna vrata – MUTO manuelni sistem kliznih vrata se savršeno može integrisati u stakleni zid. Vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna, sa staklenim ili drvenim plotom.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Kuća K

Studio OBE

Stakleni zidovi (pregrade): srodni proizvodi

CASA

Nastali smo kao odgovor na promenu tržišta u potražnji za modernim prostornim konceptima. Već više od 10 godina negujemo uspešnu saradnju sa arhitektama, izvođačima radova i B2B klijentima.