Dvostruki stakleni zidovi GSW Office Plus

Pošalji upit

Sistem duplo ostakljenih staklenih zidova pruža visoku zvučnu izolaciju, obilje svetlosti i tišinu za rad. Idealno rešenje za konferencijske sale, kancelarije visokog mendžmenta, fokusne kabine i svuda gde je obezbeđenje privatnosti primaran zahtev. Duple staklene pregrade su kreirane za maksimalnu visinu otvora do 4000 mm i zvučnu izolaciju od 39dB do 56dB.

Sistem GSW Office plus kombinuje sve prednosti dobro osmišljene tehnologije sistemskih staklenih pregrada, može se prilagoditi drugom rasporedu u bilo kom trenutku i zahvaljujući holističkom pristupu nudi brojne varijante rešenja za svaku situaciju u prostoriji.

Benefiti: 

  • Izuzetna zvučna izolacija uz maksimalnu transparetnost
  • Demontažni sistem prilagodljiv sadašnjim i budućim potrebama zoniranja prostora
  • Najviši kvalitet materijala i maksimalna funkcionalnost
  • Harmoničan dizajn sa jednostrukim staklenim zidovima GSW Office
  • Veliki izbor različitih tipova Vrata za implementaciju u sistem dvostrukih staklenih zidova
  • Raster staklenih površina po želji investitora

GSW Office Plus, dupli stakleni zidovi su dizajnirani da obezbede visoku funkcionalnost i najviši nivo estetike.

Projektovani su ponovnu upotrebu, tj. za demontažu i ponovnu montažu. Prilikom renoviranja ili relokacije možete iskoristi sve postojeće elemente za novo pregrađivanje.

Konstrukcija montažnog profila visine je svega 35 mm, i u potpunosti je usklađena sa jednostrukim staklenim zidovima GSW Office, tako da možete uspešno harmonizovati dizajn enterijera zastakljivanjem jednostrukim i dvostrukim pregradama od stakla.

Glavna dizajnerska prednost je odsustvo potpornih vertikalnih profila između dva staklena panela, na taj način stakleni zid je potpuno prozračan.

Dostupni tipovi vrata za sistem duplih pregrada su: staklena vrata bez rama sa WSS linijom okova, Urban Slim Vrata (vrata u alu ramu sa jednostrukim staklom), Urban Plus Vrata (vrata u alu ramu sa duplim staklom), Purian Vrata (dizajnerska verzija vrata sa duplim staklom) i drvena vrata.

Sloboda individualnog dizajna kod sistema pregrada sa dvostrukim staklom je još veća, otvara se mogućnost ugradnje venecijanera, pametne folije za stakla ili mogućnosti dekorisanja između dva stakla.

Maksimalna zvučna izolacija RW = 56 dB / RA1 = 54 dB postiže se implementacijom vertikalnih i horizontalnih profila koji mogu biti unutar stakla EndoGrid, ili sa spoljne strane EgzoGrid. Kako bi se postigao najviši nivo akustične izolacije, neophodna su i specijalna zvukoizolovana stakla.

Površinske završne obrade alu profila su dostupne u širokoj paleti anodnih boja, a plastifikacija je moguća u svim tonovima po RAL karti.

Stakleni zidovi (pregrade): srodni proizvodi

CASA

Nastali smo kao odgovor na promenu tržišta u potražnji za modernim prostornim konceptima. Već više od 10 godina negujemo uspešnu saradnju sa arhitektama, izvođačima radova i B2B klijentima.