Schüco FWS 60 CV

Pošalji upit

Vizuelno savršena integracija prozorskog ventila i noseće konstrukcije u fasadu.

Fasadni sistem Schüco FVS 60 CV (Skriveno krilo) harmonično kombinuje tanke širine profila sa visokim stepenom funkcionalnosti i odličnom toplotnom izolacijom. Sa širinom profila od samo 60 mm, otvori za krila i fiksna polja se ne razlikuju spolja. Na ravni, kada je zatvoren iznutra, samo tanki zazor u senci i prozorska ručka odaju prisustvo prozorskih otvora.

Jedinice velikih visina od poda do plafona sa okretnim i okretno/nagibnim otvarajućim poljima obezbeđuju maksimalnu transparentnost fasade. Strukturno napredne jedinice, kao i gornja i donja fiksna polja pružaju povećanu slobodu dizajna.

Dalja prednost fasadnog sistema je integracija automatske kontrole ventilacije, npr. za noćno hlađenje, koji se može implementirati sa mehatroničkim otvorima za ventilaciju.

Sa prozorskim trakama, Schüco još jednom ispunjava svoju obavezu stvaranja ekološki održivih proizvoda. Sistem je dobio bronzanu oznaku održivosti „Cradle-to-Cradle Certified™” od strane nezavisnog instituta C2CPII u saradnji sa EPEA u Hamburgu zbog njegovih svojstava recikliranja i minimalnog sadržaja toksina.

Tehničke karakteristike:

  • Nepropusnost vazduha: 4
  • Vodonepropusnost: E900
  • Otpornost na opterećenje vetrom: C2/B3
  • Mehanička čvrstoća: 4

Fasadni sistemi: srodni proizvodi

Alukoenigstahl

ALU KOENIG STAHL je porodično preduzeće, osnovano u Austriji 1864. godine, sa tradicijom dugom četiri generacije. U Srbiji su prisutni 19 godina, a prepoznatljivi su, pre svega, po aluminijumskim zastakljenim fasadama koje krase ogroman broj značajnih objekata u Srbiji. Ušće kula 1 i 2, Toranj West 65, Klinički centar Srbije, Poslovna zgrada NCR, GTC 19 Avenue, BBC, Fortyone, Green Hearth, Navigator 1 i 2, A blok, Novi Dorćol, The One, Pupinova palata, Hotel Hillton, Marriott, Fruške terme, Tržni centar Ušće, Beo, Ada Mall, Delta Planet Nis, samo su mali deo portfolija ove kompanije.