Mobilni zidovi od staklenih panela Visio 100

Pošalji upit

Transparetnost, estetika i funkcionalnost u izvedbi sa zvučnom izolacijom do čak 50dB je odlično rešenje za preraspodelu prostora sa akustičnim pokretnim staklenim zidovima. Lako rukovanje omogućava Espero Quick mehanizam zaključavanja. Sistem je dizajniran za maksimalnu visinu do 3500 mm. Pogledajte kako i vaš prostor može istovremeno biti prozračan i multifunkcionalan.

Benefiti Visio 100:

  • Kombinacija prozračnosti, estetike i udobnosti
  • Pojedinačno pokretni paneli, donose beskrajne mogućnosti pozicioniranja i slaganja
  • Jedini model na tržištu sa bronzanim sertifikatom C2C, Cradle-to-Cradle
  • Lako rukovanje zahvaljujući Espero Quick mehanizmu. Dostupan je poluautomatski operativni sistem
  • Izbor stepena zvučne izolacije; sertifikovan od 42dB do 50dB
  • Odvojivo zastakljivanje omogućava unutrašnje čišćenje
  • Dostupan sa ekstra prozirnim staklom
  • Klizna šina se može lako ugraditi u sve vrste plafona
  • Kompatibilan u kombinaciji sa Sonico mobilnim zidom te tako kreira unificiran dizajn

Visio 100 je vrhunska kombinacija transparentnosti, estetike i funkcionalnosti. Ovaj sistem ima široku primenu za bučne učionice, luksuzne prostore za žurke i moderne konferencijske sale.

Mobilne zidove od staklenih panela karakteriše odlična zvučna izolacija i maksimalna transparentnost. Visio 100, duplo zastakljeni paneli stoje u aluminijumskom ramu debljine 100 mm.

Vešanje mobilnog zida je u gornjoj zoni, bez ikakvih prepreka u podu.

Pojedinačni paneli klize glatko i nečujno duž gornje klizne šine. Paneli se mogu slagati u otvor ili u parking mesto sa strane, nudeći maksimalnu fleksibilnost prilikom podele prostorije.

Patentirani Espero Quick sistem zaključavanja omogućava da se gornja i donja akustična zaptivka mogu izvući i uvući u jednom potezu, jednostavnim okretanjem, obezbeđujući lak, nesmetan rad.

Visio 100 SA (poluautomatski) model omogućava da se zaptivke izvlače i uvlače pritiskom na dugme.

Zvučna izolacija se postiže pomoću akustičnih zaptivki na vrhu i dnu panela i zvučno izolovanih gumenih zaptivki duž bočnih strana panela.

Visio 100 mobilni zid može da postigne zvučnu izolaciju između 42dB i 50dB. Biće nam zadovoljstvo da vas posavetujemo o pravom nivou zvučne izolacije za vaš projekat.

Završna obrada stakla može biti u skladu sa željama investitora. Staklo može biti peskirano ili ukrašeno folijama po izboru, obezbeđujući savršen spoj sa dizajnom enterijera. Paneli mogu biti opremljeni venecijanerima. Za maksimalnu transparentnost, preporučujemo teleskopski dovratnik minimalnih dimenzija što osigurava da dobijete maksimalno zastakljen otvor.

Dva modela Visio 100 i Visio 100 Elite

Visio 100, stakleni zvuko-izolovani zid je lagan i savremenog dizajna. Okvir panela je od aluminijuma, gde je smeštan mehanizam za pokretanje. Profili mogu biti u boji po izboru klijenta.

Visio 100 Elite je luksuzna verzija Visio 100 staklenog mobilnog zida sa lakiranim unutrašnjim ramom po želji klijenta. Vrata dozvoljavaju maksimalnu prozračnost.

Pokretno pregradni zidovi: srodni proizvodi

CASA

Nastali smo kao odgovor na promenu tržišta u potražnji za modernim prostornim konceptima. Već više od 10 godina negujemo uspešnu saradnju sa arhitektama, izvođačima radova i B2B klijentima.