MaisonLIFT Plus lift za kućna rešenja

Pošalji upit

Jedinstvene opcije dizajna prilagođene vašem prostoru. MaisonLIFT Plus pruža praktičnost uz sofisticiraniji pristup. Ovaj lift sa indirektnim hidrauličnim delovanjem pogodan je za vertikalni transport unutar ili izvan višespratnog stambenog prostora. MaisonLIFT Plus može biti instaliran u različite vrste stambenih zgrada sa ograničenjima u dubini jame i vrha voznog okna. Takođe je dostupan sa aluminijumskom konstrukcijom okna.

Jedinstveni dizajn po meri

  • Poseban dizajnerski tim KLEEMANN-a služi kao kreativna sila iza razvoja liftova za vaše izazovne projekte.

Prostorna efikasnost

  • MaisonLIFT Plus nema zahteve za dodatnim prostorom za mašinsku sobu i idealan je za primene sa ograničenjima u dubini jame i vrha voznog okna.

Samonoseće vozno okno

  • MaisonLIFT Plus se nudi sa metalnom konstrukcijom, gde betonsko vozno okno nije dostupno. Samonoseći je ili postavljen na zid.

Zelene karakteristike

  • MaisonLIFT Plus je hidraulično rešenje sa zelenim karakteristikama – koristi biorazgradivo ulje, LED osvetljenje i kontroler za uštedu energije.

Sertifikovan proizvod

  • MaisonLIFT Plus ispunjava zahteve Direktive o liftovima 2014/33/EC i poseduje EC sertifikat za tip ispitivanja.

Hitna evakuacija

  • U slučaju neočekivanog nestanka struje, sistem za hitnu evakuaciju obezbeđuje siguran transport putnika do najbližeg sprata gde se vrata automatski otvaraju, kako bi omogućila izlazak iz kabine.

Brza dostava

  • KLEEMANN pruža rekordno brzu dostavu za standardne porudžbine.

Rešenja za kućne liftove: srodni proizvodi

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.