Maison100 H lift za kućna rešenja

Pošalji upit

Idealan za udobnost i praktičnost, Maison100 H, dizajniran i proizveden prema Direktivi o mašinama 2006/42/EC, zadovoljava svaku potrebu za transportom i pokretljivošću. Vredno rešenje koje omogućava pristup unutar ili van višespratnog privatnog stambenog objekta i garantuje sigurnost i stil. Njegova veoma niska potrošnja energije (niža od kuhinjske rerne) u kombinaciji sa dizajnom kabine čini Maison100 H idealnim izborom za kuću po pristupačnoj ceni. Sa minimalnom dubinom jame od 100mm i vrha voznog okna od 2500mm, ovo indirektno delujuće hidraulično rešenje savršeno odgovara zgradama sa ili bez betonskog voznog okna i sa ograničenjima u dubini jame i vrha voznog okna.

Maison100 H je idealno resenje za regularna liftovska okna sa plitkom jamom i malim vrhom, takođe i za okna izrađena od metalne konstrukcije.

Optimalno korišćenje prostora

  • Dubina jame i vrha voznog okna spadaju među najkonkurentnije na tržištu za liftove sa zatvorenom kabinom. Maison100 H za kućna rešenja nudi optimalnu efikasnost prostora pružajući mogućnost instaliranja veće kabine u standardno vozno okno.

Rešenje „plug n’ play“

  • Unapred pripremljeno ožičenje liftovskog okna spremno da se priključi na napajanje.

Jedinstven dizajn kabine

  • Specijalno dizajniran za potrebe tržišta kućnih liftova, nova kabina olakšava instalaciju i olakšava postupak održavanja. Boja osvetljenja lako se može promeniti u bilo koju RGB boju, stvarajući izvanrednu atmosferu unutar kabine.

Premijum kvalitet vožnje

  • Sa novim kontrolerom Genius 20 koji je opremljen sistemom trake za precizno nivelisanje poda i dvobrzinskim hidrauličnim ventilom, Maison100 H pruža premijum kvalitet vožnje.

Sertifikovani proizvod

  • Maison100 H ispunjava zahteve Direktive o mašinama 2006/42/EC i poseduje Sertifikat o tipu ispitivanja EU.

Rešenja za kućne liftove: srodni proizvodi

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.