Maison100 E za kućna rešenja

Pošalji upit

U KLEEMANN-u cenimo vaše potrebe i neprekidno istražujemo načine kako bismo poboljšali naše proizvode samo za vas. Prepoznajući koliko je važno efikasno iskoristiti dostupan prostor, predstavljamo Maison100 E sa minimalnom dubinom jame od 100mm i visinom voznog okna od 2500mm. Maison100 E je inovativni električni lift kabinskog tipa dizajniran da zadovolji vaša najviša očekivanja.

Dostupan sa poluautomatskim ili automatskim vratima, okno Maison100 E može biti od metalne konstrukcije, ukoliko betonsko okno nije dostupno.

Njegova veoma niska potrošnja energije (niža od potrošnje kuhinjske rerne), u kombinaciji sa dizajnom kabine, čini Maison100 E idealnim izborom za domove i javne zgrade sa malom frekvencijom putnika.

Brza i jednostavna instalacija

  • Pametan i kompaktan dizajn omogućava instalaciju za samo 3 dana.

Rešenje „plug n’ play“

  •  Unapred pripremljeno ožičenje okna spremno da se priključi na napajanje.

Jedinstveni dizajn kabine

  • Poseban dizajn kabine omogućava laku instalaciju, dok osvetljenje u RGB bojama stvara izuzetnu atmosferu unutar nje.

Niski nivoi buke

  • Inovativni električni pogon (VVVF kontrolisan) garantuje izuzetno niske nivoe buke unutar i izvan kabine.

Precizno nivelisanje poda

  • Novi kontroler Genius 20 opremljen je sistemom za precizno nivelisanje poda trakom.

Sertifikovan proizvod

  • Maison100 E ispunjava zahteve Direktive o mašinama 2006/42/EC i poseduje EC sertifikat za tip ispitivanja.

Rešenja za kućne liftove: srodni proizvodi

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.