Herman Miller Embody radna stolica

Pošalji upit

Šta ako bi radna stolica mogla učiniti više od minimiziranja negativnih efekata sedenja? To je bila radikalna ideja koju su Jeff Veber i Bill Stumpf imali u svom dizajnerskom studiju. Da li bi mogli da dizajniraju model koji zaista ima pozitivne efekte na telo? Tako je nastala Embody radna stolica - osmišljena ne samo da umanjuje posledice dugotrajnog sedenja, već i da terapeutski utiče na zdravlje korisnika. Prirodno se prilagođava svakom pokretu korisnika bez dodatnih podešavanja, nevezano za tip telesne konstitucije.

Štof sedalnog dela stolice izrađen je od posebne tkanine koja stvara sopstveni ventilacioni sistem i pomaže u održavanju cirkulacije vazduha. Dizajneri kao da su tačno znali o čemu svaki korisnik kancelarijske stolice sanja - stolicu koja će pružiti podršku bez obzira na to kako sedeo u njoj. Možemo reći zbogom krutim položajima tokom radnih zadataka i pozdraviti vrhunsku udobnost uz Embody radnu stolicu.

Herman Miller: srodni proizvodi

Radne stolice: srodni proizvodi

NITEA

Kompanija NITEA, verujući u jednostavnost koja teži savršenstvu, već više od 25 godina sa ponosom predstavlja vanvremenske modele nameštaja čija su inovativnost, kreativni utisak, tehnologija izrade i funkcionalnost obeležili revolucionarne momente modernog dizajna.