Herman Miller Aeron radna stolica

Pošalji upit

Aeron predstavlja artefakt istorije koji je pomerio granice inovativnosti i udobnosti radnih stolica. Poznata po svom izuzetnom dizajnu, vrhunskom komforu i sofisticiranoj tehnologiji, ovo ergonomsko čudo prodato je u preko 8 miliona primeraka širom sveta i izloženo kao deo stalne postavke Muzeja moderne umetnosti u Njujorku - a za to je potreban prilično impresivan rezime.

Da bi stvorila savršenstvo, kompanija Herman Miller je uložila deceniju vršeći istraživanja i testiranja, poput mapiranja pritiska i toplote tela korisnika, pre nego što je prvi Aeron zvanično predstavljen. Proučavanja su nastavljena do današnjeg dana sa ciljem da se zagarantuje optimalna funkcionalnost i kvalitet. Aeron radna stolica dostupna je u 3 veličine, sa nizom konfiguracija i dodatne opreme kako biste sebi obezbedili najbolji mogući ugođaj.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Tenderly

Antipod

Herman Miller: srodni proizvodi

Radne stolice: srodni proizvodi

Vitra EDU sto

NITEA

NITEA

Kompanija NITEA, verujući u jednostavnost koja teži savršenstvu, već više od 25 godina sa ponosom predstavlja vanvremenske modele nameštaja čija su inovativnost, kreativni utisak, tehnologija izrade i funkcionalnost obeležili revolucionarne momente modernog dizajna.