Allstar radna stolica

Pošalji upit

Allstar radna stolica prkosi konvencionalnim kategorizacijama. Njen prijatan dizajn, ležerna lakoća i udobnost imaju umirujući efekat u radnom okruženju. Ona pritom poseduje sve neophodne funkcionalne karakteristike kancelarijske stolice: sinhro mehanizam sa zaključavanjem, podesivost naslona i visine i dubine sedišta.

Čvrsti okvir od robusne plastike istovremeno obavlja funkciju naslona za ruke, oslonca za leđa, omogućavajući odvojeno pomeranje sedišta i naslona, i prenosi silu opterećenja na mehanizam ispod sedišta. Organski oblikovano sedište i naslon, zajedno sa tehničkim funkcijama, obezbeđuju visok nivo udobnosti. 

Zbog ovih karakteristika, Allstar stolica pogodna je za različite radne prostore u kojima bi klasična kancelarijska stolica bila neprikladna iz estetskih razloga – što je takođe čini idealnom izborom za kućne kancelarije i zajedničke radne prostore.

Dizajn: Konstantin Grčić

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Tenderly

Antipod

Vitra: srodni proizvodi

Vitra EDU sto

NITEA

Radne stolice: srodni proizvodi

Vitra EDU sto

NITEA

NITEA

Kompanija NITEA, verujući u jednostavnost koja teži savršenstvu, već više od 25 godina sa ponosom predstavlja vanvremenske modele nameštaja čija su inovativnost, kreativni utisak, tehnologija izrade i funkcionalnost obeležili revolucionarne momente modernog dizajna.