Eskalatori

Pošalji upit

KLEEMANN eskalatori predstavljaju idealno rešenje za nove instalacije u hotelima, bolnicama, javnim i poslovnim zgradama.

KLEEMANN nudi jedinstvena, prilagodljiva dizajnerska rešenja za komercijalne ili izdržljive eskalatore, koji se ističu izuzetnim kvalitetom vožnje, sigurnošću i energetskom efikasnošću. Sa širokim spektrom opcija i prilagođenih rešenja kroz projekte svih oblika i veličina, KLEEMANN će vas voditi korak po korak.

Izvanredan kvalitet vožnje

  • KLEEMANN eskalatori dizajnirani su da osiguraju kako visokokvalitetnu konstrukciju, tako i izuzetnu udobnost vožnje. Niski nivoi buke i minimalne vibracije pružaju glatko i udobno iskustvo putnika koje će zadovoljiti čak i najstrože zahteve.

Lakoća instalacije i servisiranja

  • Dizajnirani su za jednostavnu instalaciju i upotrebu, pružajući prostornu efikasnost i pouzdanost.
    Visok stepen standardizacije olakšava servisiranje i dugotrajnost.  

Ekološki prihvatljivi

  • Sistemi regeneracije pružaju izvanredan kvalitet vožnje dok smanjuju potrošnju energije do 60%. Mnogi delovi eskalatora takođe se recikliraju (stepenice, profil četki, držači staklenih panela, i drugo).

Bezbednost

  • Čvrsti proizvodi garantuju maksimalnu sigurnost i obezbeđuju osećaj sigurnosti putnika.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Eskalatori i pokretne trake: srodni proizvodi

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.