Pokretne trake

Pošalji upit

KLEEMANN pokretne trake predstavljaju idealno rešenje za nove instalacije u hotelima, bolnicama, javnim i komercijalnim zgradama.

KLEEMANN nudi jedinstvene usluge dizajna po meri za komercijalne ili izdržljive pokretne trake, koje se odlikuju izuzetnim kvalitetom vožnje, bezbednošću i energetskom efikasnošću. Sa širokim spektrom opcija i prilagođenih rešenja za projekte svih oblika i veličina, KLEEMANN će vas voditi korak po korak.

Izuzetan kvalitet vožnje

  • KLEEMANN pokretne trake dizajnirane su da obezbede visokokvalitetnu konstrukciju i izuzetnu udobnost vožnje. Niski nivoi buke i minimalne vibracije pružaju glatko i udobno iskustvo putnika koje će zadovoljiti čak i najstrože zahteve.

Lakoća instalacije i servisiranja

  • Dizajnirane su za jednostavnu instalaciju i upotrebu, pružaju prostornu efikasnost i pouzdanost. Visok stepen standardizacije olakšava servisiranje i dugotrajnost.  

Ekološki prihvatljive

  • Sistemi regeneracije pružaju izvrsnu udobnost vožnje dok smanjuju potrošnju energije i do 60%. Mnogi delovi pokretnih staza takođe se recikliraju (stepenice, četkice, držači staklenih panela, i drugo).

Bezbednost

  • Čvrsti proizvodi garantuju maksimalnu sigurnost i osiguravaju osećaj bezbednosti putnika.

Eskalatori i pokretne trake: srodni proizvodi

Eskalatori

Kleemann

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.