ConceptWall 50

Pošalji upit

Neograničena kreativna sloboda i maksimalan ulazak svetlosti.

Concept Wall 50 je fasadni i krovni sistem koji nudi neograničenu slobodu dizajna i omogućava maksimalnu transparentnost. Kao takav, CW 50 je dostupan u nekoliko varijanti dizajna i zastakljivanja, ali takođe uključuje različite tehničke varijante kako bi se uskladio sa određenim nivoima otpornosti na vatru i toplotnu izolaciju. Varijante dizajna nude rešenja kako za eksterijer tako i za unutrašnjost zgrade. Varijante zastakljivanja se kreću od upotrebe standardnih potisnih ploča, do strukturno zastakljenih i strukturno stegnutih rešenja.

Širok asortiman CW 50 profila ispunjava sve zahteve savremene arhitekture. U pogledu energetskih performansi, sistem nudi rešenja na različitim nivoima, omogućavajući upotrebu trostrukog zastakljivanja i čineći sistem primenljivim i za pasivne kuće ili niskoenergetske zgrade. Pored toga, namenski tipovi otvaranja takođe mogu biti neprimetno integrisani; poput prozora sa paralelnim otvaranjem, okretno-nagibnog prozora sa skrivenim krilom i još mnoštvo opcija.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Fasade: srodni proizvodi

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium je vodeća evropska kompanija specijalizovana za razvoj i marketing inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja za prozore, vrata i fasade. Zajedno sa našim partnerima, fokusiramo se na stvaranje energetski efikasnih, odgovorno napravljenih proizvoda koji čine razliku za domove, zgrade i ljude kojima služe.