Luna

Pošalji upit

Poverenje. Pouzdanost. Preciznost - Tri postulata koja određuju naše poslovanje.

Dugogodišnje iskustvo i neprekidno sticanje znanja omogućilo je napredak stolarske firme i našeg tima, te postavljanje visokih standarda kada je reč o montaži nameštaja svetskih brendova iz domena kancelarijskog i kućnog nameštaja. Fantoni, Bene, Oddicini, Rimadesio, Tre piu, Boffi, Dada, Molteni, Flexform, Pianca samo su neki od svetskih brendova sa kojima smo sarađivali.

Tri decenije profesionalnog rada sa velikim brendovima i preciznost dovedena do savršenstva, podstakli su nas da i sami počnemo sa izradom nameštaja i opremanjem enterijera. Naša radionica danas sadrži različitu opremu neophodnu za proizvodnju, od tradicionalnih do cnc mašina za obradu masiva, medijapana i univer ploča, te lasera i cnc mašina za obradu alubonda i plastike.

Efikasnost i specifični zahtevi koje je tržište tokom vremena nametalo, podstakli su nas da usavršimo svoj zanat i omogućimo klijentima širi spektar usluga. Tako smo otpočeli sa proizvodnjom nameštaja od masiva i medijapana, izrađenim prema idejama i željama dizajnera ili investitora. Izrada nameštaja od pomenutih materijala podrazumeva različite završne obrade u vidu uljanja, lakiranja ili farbanja komada. Vremenom smo u svoju ponudu uveli i druge nove materijale, poput kompozitnih akrila, kerrock-a, corian-a i hanex-a, koji se oblikuju termičkim ili vakumskim putem, sa nevidljivim spojem, čime je moguće dobiti veće ujednačene površine. Izrađujemo pojedinačne elemente nameštaja, kao i čitave kompozicije sastavljene od više elemenata. Najčešće su to kuhinjske radne ploče, sudopere, umivaonici, kompletni prostori toaleta u većim javnim objektima, te različite vrste brend zona i pultova u ulazima poslovnih zgrada.

Naš tim uspostavlja blisku saradnju sa arhitektama i investitorima tokom celog procesa, od ideje do realizacije, odnosno od projektovanja, proizvodnje, definisanja poslednjih finih detalja, do montaže. Najveća potvrda da radimo marljivo, profesionalno i precizno dolazi nam preko utisaka i preporuka zadovoljnih klijenata.