Lamex

Pošalji upit

Gotovo 20 godina bavimo se proizvodnjom nameštaja od pločastih materijala na bazi drveta, projektovanjem i prodajom. Proizvodimo nameštaj, sanitarne kabine, ventilisane fasade, sobna vrata. Predstavnici smo multinacionalnih, renomiranih kompanija EGGER i FUNDERMAX.

Počeli smo kao mala fabrika 2004. godine. Danas imamo proizvodne pogone u Srbiji i Crnoj Gori, sa tri showroom-a, u Novom Sadu, Podgorici, i uskoro u Beogradu.

Od samog početka verovali smo u savremene tehnologije, postavljajući sebi za cilj da stalno unapređujemo proizvodne procese i kapacitete. Takođe smo uvek negovali dobre, dugoročne odnose sa klijentima i kupcima, doživljavajući ljude iz industrije ne kao konkurenciju, već kao kolege i partnere.

Izraženo u brojkama, imamo više od 170 radnika u Srbiji I Crnoj Gori, Više od 15,000m2 pod proizvodnim halama sa najsavremenijim HOMAG mašinama.

Mi ulažemo u budućnost, održivost I nove tehnologije. Podržavamo  sistem gradnje po nZEB-u (kroz našu ćerku firmu nZEB Solutions), i zalažemo se za redukciju emisije CO2 – koristimo energiju iz obnovljivih izvora (solarna eletrana).

Naš Showroom u Novom sadu u potpunosti je napravljen kao „Zeleni”objekat, i po tome je jedinstven.

Tokom usavršavanja prethodnih nekoliko godina, dobili smo 5 međunarodnih sertifikata (ISO Standardi i FSC- Standard for Chain of Custody of Certification).

Odnos koji imamo prema poslu i ljudima u potpunosti je sadržan u našem sloganu: „Zajedno stvaramo”.