EXE CNC

Pošalji upit

.exe cnc workshop je radionica koja se bavi proizvodnjom nameštaja i kompleksnih arhitektonskih formi u enterijerima. Nastaje 2009. godine, kao segment .exe arhitektonskog studija, čiji je rad pretežno obuhvatao projekte iz oblasti arhitekture i enterijera. Od samog početka .exe studio istražuje oblast složenih arhitektonskih formi, CAD i CAM tehnologija, 3D softvera i njihovu upotrebu u projektovanju. Povezivanjem CNC rutera 2009. godine studio oživljava neke od svojih vizija i time započinje razvoj u izvođačkom smeru. 

Vremenom .exe cnc prerasta u proizvodni pogon u kojem se realizuju različite vrste elemenata nameštaja enterijera, koji često svojom kompleksnošću zahtevaju inovativne pristupe u izradi. Jedan od vodećih principa je da fokus stoji na ostvarivanju specifičnih vizija dizajnera, zatim na samom kvalitetu izrade, prateći različite trendove i materijale. 

Rukovodeći se tim principima, .exe cnc workshop uspešno realizuje projekte različite namene, od stambenih i poslovnih, do hotela i vila, ostvarujući saradnju sa brojnim domaćim i inostranim dizajnerima i arhitektonskim biroima. 

.exe cnc workshop prostire se na 1500 m2 i sastoji se od 20 kreativnih i kvalifikovanih ljudi u različitim segmentima proizvodnje: razrada, obrada, sklapanje, farbanje, montaža. Pored Beograda, .exe cnc workshop ima svoje predstavništvo u Ulzenu, Nemačka.