Estia

Pošalji upit

Firma Estia osnovana je 1997.g. i tokom svog razvoja orjentisala se ka opremanju enterijera i proizvodnji custom made nameštaja. Samo ime Estia je grčkog porekla i označava najtopliji deo doma, tj ognjište.

Naš tim sačinjava 35 radnika, i to vrsnih stolara, lakirera i projektanata, a proizvodni pogon sadrži sve potrebne mašine za izradu i najzahtevnijih proizvoda. Proizvodni program je vrlo širok: od opremanja privatnih stanova i vila, do opremanja enterijera i izrade nameštaja za hotele, restorane, kancelarije, ordinacije i ostale poslovne prostore. Proizvodimo kuhinje, plakare, krevete, stolove, kupatilski nameštaj, kancelarijski nameštaj, sobna vrata, stepeništa, obloge zidova i plafona, prema projektu i zahtevu klijenta.

Pored proizvodnog programa, i paleta materijala i okova koje koristimo vrlo je raznovrsna. Osim od pločastih materijala, izrađujemo nameštaj od punog drveta, kamena, stakla, mesinga, a svi materijali i okovi koji se koriste su od renomiranih austrijskih, nemačkih i italijanskih proizvođača.

Tokom dvadesetpetogodišnjeg rada, iza nas je više od nekoliko stotina projekata, od kojih su neki: hotel Hyatt (Beograd), hotel Excelsior (Beograd), hotel CentreVille (Podgorica), Hotel Regent (Porto Montenegro), hotel Novotel (Moskva), Belgrade Office Park (Beograd), Pitura (Beograd), Berlin-Chemie Menarini (Beograd), Ambasada Saudijske Arabije (Kopenhagen)...