Stan u Zemunu JASS

Pošalji upit

Projekat enterijera stana rađen je u fazi izgradnje objekta, pa je prostor u potpunosti prilagođen potrebama i željama četvoročlane porodice.

Iz male ulazne zone ulazi se direktno u otvoreni i osvetljeni prostor trpezarije i dnevnog boravka u nastavku. Kuhinja se nalazi u niši, a ugrađena klizna vrata omogućavaju jednostavno vizuelno izdvajanje od ostatka prostora. Iako fizički odvojena, ona čini funkcionalnu i estetsku celinu sa trpezarijom, a jarko žuta boja i beli kuhinjski elementi korišćeni su kako bi se ublažio nedostatak prirodnog svetla u ovom prostoru. Iz dnevne sobe pristupa se spavaćoj sobi sa sopstvenim kupatilom, potom dečjoj i radnoj sobi, koja prema potrebi može biti transformisana u sobu za goste.

Proizvodi u ovom projektu

Dean fotelja

Atlas

Zavese

Trend

Na projektu učestvovali

Kobex

Trend

Botomex

Domoka

Atlas

Domus Arhitektonski Atelje: drugi projekti