Vrata SlimLine 38

Pošalji upit

Minimalistički dizajn. Savršeno za moderne arhitekture i renovacije.

SlimLine 38 je visokoizolovani sistem aluminijumskih vrata koji kombinuje vrhunski komfor sa minimalističkim dizajnom. Njegov vitki čelični izgled sa opcionim trostrukim zastakljivanjem je savršen spoj kako za novogradnje tako i za savremene projekte renoviranja.

SlimLine 38 nudi vrata sa spoljašnjim ili unutrašnjim otvaranjem od izdržljivih materijala i čiste estetike. Opremljena dvostrukim ili trostrukim staklom, vrata zadržavaju svoj ultra tanak izgled i pružaju odličnu sigurnost i izvanredne energetske performanse. SlimLine 38 dolazi u tri varijante dizajna koje mogu da budu u skladu sa regulacijom otpornosti na provalu: Classic dizajn, kvadratna Ferro varijanta i elegantna Cubic opcija.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Vrata: srodni proizvodi

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium je vodeća evropska kompanija specijalizovana za razvoj i marketing inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja za prozore, vrata i fasade. Zajedno sa našim partnerima, fokusiramo se na stvaranje energetski efikasnih, odgovorno napravljenih proizvoda koji čine razliku za domove, zgrade i ljude kojima služe.