Vrata MasterLine 10

Pošalji upit

Bez kompromisa.

Rešenje za najekstremnije vremenske uslove.

MasterLine 10 aluminijumska vrata su savršena kombinacija za niskoenergetske i pasivne građevinske projekte zahvaljujući svom održivom dizajnu i odličnim nivoima bezbednosti. Vrhunsko rešenje pruža nivoe toplotne izolacije bez premca i drastično smanjuje promaju, zahvaljujući patentiranom konceptu termičkog prekida i drenaže. MasterLine 10 vrata su dostupna kao balkonska i varijanta ugradnih vrata da odgovore na bilo koji zahtev projekta bez kompromisa.

Pošto je sistem zasnovan na MasterLine 8 seriji, MasterLine 10 deli mnogo svojih alata i komponenti za povećanje efikasnosti obuke i proizvodnje. Međutim, ova inovativna vrata uvek zadržavaju svoj prepoznatljiv izgled i osećaj.

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium je vodeća evropska kompanija specijalizovana za razvoj i marketing inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja za prozore, vrata i fasade. Zajedno sa našim partnerima, fokusiramo se na stvaranje energetski efikasnih, odgovorno napravljenih proizvoda koji čine razliku za domove, zgrade i ljude kojima služe.