Vent potkonstrukcije za ventilisane fasade

Pošalji upit

Ovaj koncept fasade predstavlja revolucionarno rešenje za projektovanje eksterijera zgrada, jer nudi harmoničan spoj estetike, energetske efikasnosti i ekološke održivosti. Vent fasadni sistemi podeljeni su u dve osnovne grupe, a moguće je koristiti mnoštvo različitih materijala za oblaganje, što arhitektama pruža mogućnost da u potpunosti izraze svoju kreativnost i stvore jedinstvene i prepoznatljive eksterijere.

Panelnu grupu sistema čine Rivet, Tack, Hide, Stone, Rock i Continual, koji su pogodni za kačenje aluminijumskih kompozitnih panela Larcore, HPL laminiranih ploča, stakla, granitne keramike, kamena, fiber-cementnih ploča, limova, polikarbonatnih ploča i Aquapanel cementnih ploča.

Kasetni sistemi pod nazivom Box, Slider, Bolt, Gasket i Fit, pogodni su za montažu kompozitnih panela Larson, Equitone fiber-cementnih ploča i punih limova.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Tehnomarket

Tehnomarket je porodična kompanija osnovana 1990. godine. Naši proizvodi izvoze se u 44 zemlje na šest kontinenata. Osnovna delatnost kompanije je proizvodnja aluminijumskih profila procesom ekstruzije. Pored toga Tehnomarket je razvio i sopstvene sisteme za prozvodnju prozora i vrata, potkonstrukcija za ventilisane fasade i solarne panele, staklene fasade i unutrašnje pregrade. Tehnomarket je distributer Larson i Larcore kompozitnih panela u regionu, kao i distributer Equitone fiber cementnih ploča. Uslužne delatnosti plastifikacije profila, CNC, Alubender obrade panela, kao i veliki izbor pratećih proizvoda, poput grilja ili ograda, takođe su deo ponude.