Unutrašnja vrata Monolit

Pošalji upit

Sistem unutrašnjih vrata Vizus Monolit prepoznatljiv je po svom jedinstvenom dizajnu. On obuhvata rešenja nekoliko ključnih enterijerskih detalja uz mogućnost izvođenja jednokrilnih i dvokrilnih vrata sa i bez nadsvetla. U osnovnoj ponudi ga karakteriše monolitni profil dovratnika koji se naslanja na zid sa vanjske strane. Ovim je ostvarena mogućnost sprovođenja jedinstvenog enterijerskog detalja kod svih unutrašnjih vrata čija je vanjska površina zida ravna, bez obzira na zaravnjenost zidova sa unutrašnje strane. Takođe, naslanjanje profila dovratnika sa vanjske strane omogućilo je povlačenje putanje krila u dubinu špaletne što daje posebnu pogodnost kod ugradnje vrata na malim prostorijama.

Otpornost aluminijuma na vlagu i sredstva za održavanje higijene razlozi su zbog kojih je u ponudu uvršten dodatni aluminijumski profil dovratnika, koji oblaže špaletnu sa unutrašnje strane. Na taj način mogu se formirati obostrani dovratnici na zidovima debljine od 10 do 27 cm. U oblikovnom smislu, izbegnuta je vizuelna veza sa fasadnim aluminijumskim sistemima koji potenciraju sistem dihtovanja, skrivenim EPDM profilima i isticanjem preciznih linija aluminijumskih profila, čime je ostvarena posebna estetika prihvatljiva savremenom dizajnu enterijera. Mogućnost ugradnje jednokrilnih i dvokrilnih, zastakljenih i punih vrata sa i bez nadsvetla u praktičnom smislu zadovoljava većinu enterijerskih potreba.

Unutrašnja vrata: srodni proizvodi

Vizus

Kompaniju Vizus već 30 godina na tržištu prozora odvaja strast prema kvalitetu, ujedinjena sa neprekidnim traganjem za lepotom u svakom detalju.