Tapete

Pošalji upit

Tapete, sem estetskih, danas mogu ispunjavati i različite funkcionalne zahteve. Mogu da se brišu, peru, da budu vodootporne, vatrootporne, da imaju zvučnu i akustičnu izolaciju. Prave se od raznih, pa i recikliranih materijala, drveta, plute, konoplje; mogu biti i papirne, svilene, tekstilne, vinilne, itd.

Prodaju se na metar ili u rolnama različitih širina. Osim zidova, njima se mogu oblagati frontovi na ormanima, kuhinjskim elementima, a mogu se postavljati i u tuš kabine umesto pločica.

Vodeći računa o svojim klijentima i njihovim zahtevima, a prateći sve svetske tokove, Trend u svojoj ponudi ima širok asortiman brendova kao što su: London Art, Iksel, Vescom, Casamance, Caselio, Casadeco, Zimmer + Rohde, Designers, Guilo.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Trend

Trend je porodična firma osnovana 1989. godine u Beogradu. Počeli smo kao pioniri na srpskom tržištu, nudeći visokokvalitetne dizajnerske zavese i draperije. 30 godina kasnije, iz male porodične firme od troje zaposlenih, prerasli smo u kompaniju koja zapošljava više od 40 ljudi i pruža usluge na internacionalnom nivou. Danas nudimo rešenja po sistemu ključ u ruke iz oblasti zavesa, draperija, tapeta, mebl štofa i raznih vrsta motorizovanih sistema.