Svemir

Pošalji upit

Studijo tapete mogu biti:

  • DeluxWall (380 g/m²)
  • HydraWall (260 g/m²)

Svi materijali su pogodni za stambene objekte. Uz proizvod dolazi i neophodan lepak, kao i temeljni premaz i završni premaz za vodootpornu tapetu.

DeluxWall tapete izrađuju se u trakama širine 50 cm, a HydraWall u trakama širine 95 cm. Trake se postavljaju jedna do druge (“u nulu”). Potrebno je naručiti celoviti broj panela.

S obzirom na to da se tapete rade po meri, preporuka je da se na izmerenu visinu zida doda još 10 cm zbog lakše montaže i tako umanji mogućnost greške.

Svaka Studijo tapeta može se isporučiti i na slikarskom platnu, poznatom kao “canvas”. Canvas platna nisu uramljena, već se isporučuju u rolni (ukoliko biste želeli uslugu razapinjanja canvasa na skriveni okvir, kontaktirajte nas putem imejla).

  • DeluxWall (380 g/m²) – strukturirana zidna tapeta koja se sastoji od više presovanih slojeva, kojoj gornji sloj sa efektom lana daje poseban osećaj topline i bogate teksture. Pogodna za dnevni boravak, spavaću sobu i kancelariju.
  • HydraWall (260 g/m²) – u potpunosti zamenjuje keramičke pločice, može se postaviti na vertikalne zidove u kupatilima i kuhinjama, pri čemu nema vidljivih fugni. Uz pripremu podloge, može se postaviti i na postojeće keramičke pločice.

Studijo

Specijalizovan za proizvodnju personalizovanih tapeta koje oduzimaju dah, Studijo Wallart je vodeći hrvatski studio dizajnerskih tapeta. Koristeći vrhunske materijale i tehnologiju, Studijo svaku tapetu prožima autentičnošću i bezvremenskom umetnošću. Ova personalizovana remek-dela krase domove širom sveta, pomno izrađena i ručno oslikana. Naime, Studijo Wallart je među prvima u jugoistočnoj Evropi predstavio vodootporne tapete. Godine 2022. objedinili su celi proizvodni proces pod jednim krovom i pokrenuli prvu hrvatsku tvornicu tapeta. Prošle godine predstavili su novi poslovni kompleks u Zagrebu – Studijo Boutique Factory, čiji je cilj stvaranje ugodnog poslovnog iskustva za arhitekte i dizajnere, uz osiguravanje zadovoljstva iza scene. Ovaj pristup omogućuje klijentima širom sveta da lično iskuse autentičnost kreativnog izraza umetnika, inovativan pristup razvoju proizvoda, visoki kvalitet materijala i ekološki održive procese. Briljantnost Studijo tapeta pobrala je globalna priznanja, zasluživši prestižne nagrade za dizajn.