Šperploča

Pošalji upit

U našem asortimanu možete naći više od 1000 proizvoda, koji su uvek na stanju. Na raspolaganju vam je i stručno savetovanje, koje vam pruža naš međunarodni tim, sa višegodišnjim iskustvom u oblasti šperploče.

Šperploča se sastoji od tri ili više slojeva furnira, koji se naizmenično slažu i lepe, i po potrebi hladno presuju. Ima široku primenu u građevinskoj konstrukciji, kao i u izradi kamiona, automobila i aviona, a koristi se i u dekorativne svrhe. 

Dostupna je u raznim dimenzijama, oblicima i završnim obradama, odlikuje je dobar odnos težine i čvrstoće, što joj povećava nosivost, može se brzo ugraditi i ima visoku otpornost na habanje i savijanje.

Konstruktivne ploče: srodni proizvodi

Univer KAINDL

JAF

Sirova iverica

JAF

OSB ploče

JAF

JAF

Kompanija JAF doo iz Nove Pazove je deo JAF grupe sa sedištem u Austriji i na tržištu Srbije posluje 15 godina. U svom prodajnom portfoliju poseduje sve vrste pločastih materijala od drveta i na bazi drveta: univer, radne ploče, kant trake, sirovu ivericu, MDF/HDF, šperploče, furnir, kompakt ploče i HPL, rezanu građu, lamelirano drvo, OSB ploče i deking.