Platforme za podizanje na makaze

Pošalji upit

KLEEMANN jednostruke i dvostruke platforme za podizanje na makaze pružaju jednostavan i zgodan način da se olakša i optimizuje parking prostor. Pogodne za podzemne, donje i gornje parking nivoe, KLEEMANN platforme za podizanje na makaze su idealan izbor za parking prostore gde su ulazi i izlazi ograničeni.

Nudeći do tri zaustavljanja, niz sigurnosnih funkcija i izbor između 4000mm ili 7400mm vertikalnog kretanja, KLEEMANN platforme za podizanje na makaze predstavljaju inteligentno rešenje za stvaranje praktičnog i pogodnog pristupa svim vrstama parking mesta.

Sistem parking liftova: srodni proizvodi

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.