Okretne platforme za vozila

Pošalji upit

KLEEMANN-ove okretne platforme za vozila su dizajnirane da olakšaju parkiranje u ograničenim prostorima, poput onih sa jednim prolazom koji istovremeno služi za ulaz i izlaz, i slično. Okretne platforme nude ekonomično i praktično rešenje za parkiranje, maksimizirajući iskoristivost raspoloživog prostora, te stvarajući nesmetan protok saobraćaja i omogućavajući parkiranje bez napora.

Sa rotacijom od 360°, pokretanim hidrauličnim motorom sa pogonom na okretni prsten, prečnikom jame od 4600 mm i minimalnom dubinom od 250 mm, KLEEMANN okretne platforme se mogu prilagoditi specifičnim zahtevima i dimenzijama. Dostupne u više različitih završnih obrada lima, KLEEMANN-ove okretne platforme za vozila pružaju isplativ i praktičan sistem parkiranja za prostore sa teškim pristupom, ograničenim parkiranjem, lošom vidljivošću pri kretanju unazad i ograničenim kapacitetom okretanja.

Sistem parking liftova: srodni proizvodi

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.