Patagonija

Pošalji upit

Studijo tapete mogu biti:

  • Lanene (350 g/m²)
  • Glatke (350 g/m²)
  • Vodootporne (210 g/m²)

Svi materijali su pogodni za stambene objekte. Uz proizvod dolazi i neophodan lepak, kao i temeljni premaz i završni premaz za vodootpornu tapetu.

Lanene i glatke tapete izrađuju se u trakama širine 65 cm, a vodootporne u trakama širine 88 cm. Trake se postavljaju jedna do druge (“u nulu”). Potrebno je naručiti celoviti broj panela.

S obzirom na to da se tapete rade po meri, preporuka je da se na izmerenu visinu zida doda još 10 cm zbog lakše montaže i tako umanji mogućnost greške.

Svaka Studijo tapeta može se isporučiti i na slikarskom platnu, poznatom kao “canvas”. Canvas platna nisu uramljena, već se isporučuju u rolni (ukoliko biste želeli uslugu razapinjanja canvasa na skriveni okvir, kontaktirajte nas putem imejla).

  • Lanena tapeta (350 g/m²) – strukturirana zidna tapeta koja se sastoji od više presovanih slojeva, kojoj gornji sloj sa efektom lana daje poseban osećaj topline i bogate teksture. Pogodna za dnevni boravak, spavaću sobu i kancelariju.
  • Glatka tapeta (350 g/m²) – glatka zidna tapeta odlična je za imitaciju keramičkih (teraco) i mermernih površina. Pogodna za dnevni boravak, spavaću sobu i kancelariju.
  • Vodootporna tapeta (210 g/ m²) – u potpunosti zamenjuje keramičke pločice, može se postaviti na vertikalne zidove u kupatilima i kuhinjama, pri čemu nema vidljivih fugni. Uz pripremu podloge, može se postaviti i na postojeće keramičke pločice.

Studijo

Specijalizovan za proizvodnju personalizovanih tapeta koje oduzimaju dah, Studijo Wallart je vodeći hrvatski studio dizajnerskih tapeta.