Max Interior Compact

Pošalji upit

U enterijeru, kompakt je idealan za izradu sanitarnih kabina, pregrada, ormarića, radnih ploča, ploča stolova...

U zavisnosti od područja primene, koristi se Compact različite debljine i strukture. Na primer, za sanitarne kabine, pregrade i ormariće koristimo Compact debljine 13mm (FH strukture). Za radne ploče ili ploče stolova, koristimo Fundermax Compact debljine 10mm ili 12mm, posebnih, otpornih struktura.

Strukture se kreću od sasvim glatke do „kamene”, sa većom ili manjom reljefnošću. Posebno izdvajamo Max Resistance, koji se koristi za izuzetno zahtevna područja primene, za laboratorije, bolnice, gde se računa na upotrebu različitih agenasa, rastvarča, sredstava za dezinfekciju…

Ono što, osim estetike, izdvaja FUNDERMAX Compact od ostalih materijala jeste izdržljivost i otporost. Zato je ovaj materijal našao primenu u HORECA eneterijerima, u javnim ustanovama, i zonama visoko frekventne upotrebe.

U ponudi su brojni dekori, UNI (boje), drvni dekori i reprodukcije materijala.

Odlike:

  • Lako se čiste
  • Otporne na grebanje
  • Otporne na udarce
  • Otporne na rastvarače
  • Stabilne
  • Jednostavne za montažu

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Fundermax ploče za enterijer: srodni proizvodi

Lamex

Gotovo 20 godina bavimo se proizvodnjom nameštaja od pločastih materijala na bazi drveta, projektovanjem i prodajom. Proizvodimo nameštaj, sanitarne kabine, ventilisane fasade, sobna vrata. Predstavnici smo multinacionalnih, renomiranih kompanija EGGER i FUNDERMAX.