Klizni sistem HiFinity

Pošalji upit

Beskrajni pogled uz vrhunske performanse.

Potpuna sloboda dizajna, koja odgovara svakom zahtevu projekta

Vrhunski minimalistički izgled. Maksimalno iskorišćenje prirodnog svetla.

Uživajte u beskrajnom pogledu i vrhunskim performansama. Ultra tanki dizajn Hi-Finity kliznog sistema formira veliku providnu površinu, sa laganim, prefinjenim i elegantnim izgledom.

Ovaj potpuno transparentan i pristupačan klizni sistem neprimetno proširuje unutrašnjost kuće ka spolja. Uprkos minimalnim vizuelnim stranama, visoka čvrstina sistema omogućava Hi-Finity-u da nosi težinu velikog kliznog stakla do 750 kilograma. Fiksni paneli do 1200 kg. Navedene karakteristike u kombinaciji sa termičkim performansama i minimalističkim izgledom čine ovaj proizvod najboljim rešenjem za niskoenergetsku savremenu arhitekturu.

Za viši nivo udobnosti, skriveni motor omogućava vam da otvorite krila pritiskom na dugme ili povezivanjem motora na vaš sistem kućne automatizacije. Ovaj motor visokih performansi garantuje optimalnu udobnost tokom upotrebe i predstavlja bezbedno i pouzdano rešenje.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Klizni sistemi: srodni proizvodi

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium je vodeća evropska kompanija specijalizovana za razvoj i marketing inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja za prozore, vrata i fasade. Zajedno sa našim partnerima, fokusiramo se na stvaranje energetski efikasnih, odgovorno napravljenih proizvoda koji čine razliku za domove, zgrade i ljude kojima služe.