Klizni sistem ConceptPatio 155

Pošalji upit

Sofisticiranost za kvalitet i izolaciju.

Concept Patio155 je vrhunski izolacioni klizni i podizno-klizni sistem, dizajniran da stvori maksimalne staklene površine u kombinaciji sa povećanom udobnošću. Sistem se savršeno povezuje sa MasterLine 8 i 10 serijom. Novi CP 155 se može nadograditi na visoku izolaciju (HI) kako bi se postigle još bolje vrednosti izolacije, što sistem čini pogodnim za niske energetske zgrade. Specifična  varijanta CP 155 monorail je čak postigla švajcarsku oznaku Minergie.

CP 155 je dostupan sa različitim mogućnostima otvaranja, a opcija niskog praga nudi rešenje za poboljšanje pristupačnosti zgradama. Opciona rešenja za automatsko otvaranje garantuju maksimalnu udobnost. Podizno-klizni sistem omogućava izradu zastakljenih vrata ekstremnih dimenzija i težine do 400 kg. Takođe nudi estetski minimalistički srednji deo. Pored toga, CP 155 može biti u skladu sa klasom otpornosti na provalu 2, nudeći sigurno i bezbedno rešenje.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Kuća SM

Architehna

Klizni sistemi: srodni proizvodi

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium je vodeća evropska kompanija specijalizovana za razvoj i marketing inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja za prozore, vrata i fasade. Zajedno sa našim partnerima, fokusiramo se na stvaranje energetski efikasnih, odgovorno napravljenih proizvoda koji čine razliku za domove, zgrade i ljude kojima služe.