Furniri

Pošalji upit

JAF u svom asortimanu ima furnir od oko 70 vrsta drveta. Poseban naglasak dajemo klasiranju i cenama furnira hrasta, furnira bukve, furnira jasena i furnira američkog oraha, koje imamo na stanju u više klasa.

Osim standardne debljine furnira od 0,6 mm, raspoložive su i posebne debljine furnira od 0,9 mm, 1,4 mm i 2,5 mm. 

U našoj ponudi nalaze se i Fineline furniri - kvalitetni, prirodni furniri pristupačnih cena, koji su dorađivani posebnim metodama i više puta oplemenjeni. Fineline furniri dostupni su u standardnim dimenzijama 2500/3500 mm x 640 mm. 

Svi naši furniri u vrlo kratkom roku mogu biti dostavljeni u Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, kao i u ostale gradove širom Srbije, na upit.

Sa više od 65 skladišta širom Evrope i centralnim skladištem furnira u Austriji, JAF je trenutno najveći proizvođač i ponuđač ovog materijala na našem kontinentu.

Drvo za građenje: srodni proizvodi

Drvene fasade

JAF

JAF

Kompanija JAF doo iz Nove Pazove je deo JAF grupe sa sedištem u Austriji i na tržištu Srbije posluje 15 godina. U svom prodajnom portfoliju poseduje sve vrste pločastih materijala od drveta i na bazi drveta: univer, radne ploče, kant trake, sirovu ivericu, MDF/HDF, šperploče, furnir, kompakt ploče i HPL, rezanu građu, lamelirano drvo, OSB ploče i deking.