FlexyLIFT R lift za stambene zgrade

Pošalji upit

FlexyLIFT R indirektni hidraulični lift idealan je za postojeće ili nove stambene zgrade koje imaju ograničenja jame i visine vrha. Opcija malog ormara za napajanje i kontrolera omogućava instalaciju u jami sa ili bez mašinske prostorije.

FlexyLIFT R je ekonomično, ekološki prihvatljivo i raznoliko rešenje za lift koje se može prilagoditi specifičnim dimenzijama okna i zahtevima mašinske prostorije. Sa mogućnošću nosivosti od 180–1000kg, gotovo bez zahteva za dubinu jame i minimalnom visinom vrha od 2600mm, FlexyLIFT R je savršeno rešenje za modernizaciju liftova u zgradama niskog i srednjeg nivoa.

Izuzetna udobnost vožnje

  • FlexyLIFT R je dizajniran da pruži kako premijum kvalitet konstrukcije, kao i izuzetnu udobnost vožnje. Niski nivoi buke i minimalne vibracije osiguravaju glatko i prijatno iskustvo putnika.

Bezbednost

  • Osećajte se sigurno uz garanciju potpune bezbednosti putnika.

Lakoća instalacije

  • Dizajniran za jednostavnu instalaciju i korišćenje, pouzdanost i efikasnost prostora.

Ekološki prihvatljiv

  • Sistemi regeneracije su dostupni, pružajući izuzetnu udobnost vožnje uz smanjenje potrošnje energije do 60%.

Dizajn

  • Jedinstvene opcije prilagođenog dizajna su personalizovane prema vašim specifičnim potrebama, stvarajući proizvod koji savršeno odgovara vašem prostoru i zahtevima.

Brza isporuka

  • Naručite i uživajte u brzoj isporuci.

Sertifikat

  • EC Tip ispitni sertifikat prema direktivama za liftove 95/16/EC i 2014/33/EU.

Stambeni liftovi: srodni proizvodi

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.