Atlas Basic lift za stambene zgrade

Pošalji upit

Atlas Basic je visokoekonomično, električno MRL rešenje za stambene zgrade. Služi za nosivosti od 375 do 1000kg, a dizajniran je kako bi ponudio smanjene ukupne troškove vlasništva (TCO) i odličan odnos cene i kvaliteta.

Sa bezreduktorskim motorom KLEEMANN premijum kvaliteta, 2:1 vešanjem i brzinama do 1.6m/s, Atlas Basic je opremljen najsavremenijim inverterom koji minimizira buku i obezbeđuje izuzetnu udobnost vožnje uz veoma nisku potrošnju energije.

Dizajn po meri

  • Kombinujte sve dostupne materijale iz standardnog asortimana koji nudi KLEEMANN ili sopstvenim podnim i zidnim završnim obradama kreirajte proizvod koji savršeno odgovara vašem prostoru i ispunjava vaše zahteve.

Precizno zaustavljanje

  • Zahvaljujući svom besprekornom motoru i najsavremenijem invertoru, Atlas Basic pruža izvanrednu tačnost zaustavljanja koja ne prelazi 2mm, dok udobnost vožnje prevazilazi sve standarde kvaliteta (merenja zasnovana na ISO 18738).

Nizak nivo buke

  • Bezreduktorski motor i najsavremeniji inverter kombinovani sa inovativnim dizajnom garantuju izuzetno niske nivoe buke unutar i izvan kabine. Nivo buke unutar kabine (meren prema ISO 18738) tokom rada liftova dostiže 52-54 dB (A).

Hitna evakuacija

  • U slučaju izuzetno retkog prekida napajanja, sistem za hitnu evakuaciju obezbeđuje bezbedan prevoz putnika do najbližeg sprata gde se vrata automatski otvaraju kako bi omogućila izlazak iz kabine.

Eko dizajn

  • Atlas Basic dizajniran je prema principima eko dizajna (ISO 14006) i poseduje Deklaraciju o ekološkom proizvodu u skladu sa ISO 14025.

Montaža bez skele

  • KLEEMANN je razvio metodu montaže bez skele koja štedi troškove za instalaciju Atlas Basic-a uz minimalnu pomoć graditelja.

 Brza isporuka

  • KLEEMANN pruža rekordno brzu isporuku za standardne porudžbine.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Stambeni liftovi: srodni proizvodi

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.