Fasadne obloge

Pošalji upit

FEAL potkonstrukcija omogućava izradu ventilisanih fasada uz korišćenje raznih vrsta veštačkih i prirodnih materijala za ispune (aluminijumski profili, kompozitni paneli, keramika, kamen, staklo, trespa…).

Ventilisane fasadne obloge s aluminijumskom potkonstrukcijom sastoje se od: aluminijumskih nosača, vertikalnih i horizontalnih nosećih aluminijumskih profila i držača fasadnih obloga.

Držači fasadnih obloga mogu biti vidljivi ili skriveni. Aluminijumski ekstrudirani profili izrađeni su od legure EN-AW 6060, a aluminijski nosači od legure EN-AW 6063. Navedeni tipovi i rešenja omogućavaju širok spektar mogućnosti sa statičkog i arhitektonskog gledišta. Kataloška obrada sistema nudi projektantima potrebne informacije i preporuke neophodne za ispravan odabir, ali i ideje za rešavanje konstruktivnih pitanja.

Podela Feal sistema fasadnih obloga:

  • Fasadne obloge od kompozitnih materijala
  • Fasadne obloge od trespe
  • Keramičke fasadne obloge
  • Kamene fasadne obloge
  • Fasadne obloge od aluminijumskih profila

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Fasadni sistemi: srodni proizvodi

Feal

FEAL je regionalni lider u dizajnu, proizvodnji i distribuciji aluminijumskih sistema za arhitektonsku upotrebu, kao i aluminijumskih profila za druge industrije. Osnovna prednost FEAL-a je što poseduje sisteme za kompletno „oblačenje“ Vašeg objekta, počev od prozora, vrata i staklenih fasada, sistema zaštite od sunca, svih tipova ventilisanih fasada, staklenih i aluminijumskih ograda, do unutrašnjih pregrada.