Domino 6. on the ceiling nadgradna svetiljka

Pošalji upit

Nadgradna plafonska svetiljka tipa devotee domino 6. on the ceiling napravljena od hladnovaljanog čelika plastificirana u belu ili crnu boju. Svetiljka poseduje specijalnu dark-light optiku bele ili crne boje za najminimalnije postojanje bljeska u prostoru i proizvodi se sa optikama ugla isijavanja od 15° – Spot, 30° – Medium i 60°- Flood koje su dodatno upuštene u nivo spuštenog plafona. Svetiljka je opremljena sa šest LED CoB Chip-on-Board diode snage 6×2,1W najnovije generacije Cree XP-G3 3000K toplo bele boje svetlosti ili 4000K hladno bele boje svetlosti sa indeksom reprodukcije boje (Color Rendering Index) CRI 90, McAdam Step 2 I životnim vekom 50,000h–L80-B10 pri temperaturi ambijenta od 25°C.

Svetiljka poseduje pasivni disipatri toplote, tehnologije “PIN-heat sink” i opremljena je sa Led drajverom snage 20W 700mA (On/Off), koji dolazi u kompletu sa svetiljkom a DALI verzija je dostupna na zahtev. Svetilka se montira u spušteni plafon od 1-20mm debljine, pomoću čeličnih opruga i povezuje pomoću brze kleme. Dimezije svetiljke su 100x40mm, h=120mm. Dodatni alat za montažu nije potreban. Svetiljka je u zaštiti IP42. Boja svetiljke bela ili crna.

Nadgradne svetiljke: srodni proizvodi

devotee

devotee d.o.o. je preduzeće koje se bavi proizvodnjom svetiljki, dizajnom osvetljenja, distribucijom sistema za osvetljenje i njihovom ugradnjom.