Domino 4. on the ceiling nadgradna svetiljka

Pošalji upit

Nadgradna plafonska svetiljka tipa devotee domino 4. on the ceiling 54. napravljena od aluminijuma i plastificirana u belu ili crnu boju. Svetiljka poseduje četiri specijalne dark-light optike za najminimalnije postojanje bljeska u prostoru i optikom ugla isijavanja od 15° – Spot, 30° – Medium i 60°- Flood. Svetiljka je opremljena sa 4 LED CoB diode snage 4×2,1W najnovije generacije Cree XP-G3 3000K toplo bele boje svetlosti ili 4000K hladno bele boje svetlosti sa indeksom reprodukcije boje (Color Rendering Index) CRI 90, McAdam Step 2 I životnim vekom 50,000h–L80-B10 pri temperaturi ambijenta od 25°C.

Svetiljka poseduje pasivni disipatri toplote, tehnologije “PIN-heat sink” i opremljena je sa Led drajverom snage 10W 700mA (On/Off), preko optika se nalazi zaštitni transparenti pleksiglas sa belim ili crnim okvirom koji povaćava nivo zaštitite. Svetiljka poseduje pasivni disipator tehnologije PIN heat sink za svaku diodu i opremljena je sa Led drajverom snage 15W 500mA koji dolazi u kompletu sa svetiljkom. Svetilka se montira na plafon, baza svetiljke, povezuje pomoću brze kleme i navlači na bazu pomoću sepcialne opruge. Dimenzije svetiljke. Dodatni alat nije potreban. Svetiljka je u zaštiti IP54.

Nadgradne svetiljke: srodni proizvodi

devotee

devotee d.o.o. je preduzeće koje se bavi proizvodnjom svetiljki, dizajnom osvetljenja, distribucijom sistema za osvetljenje i njihovom ugradnjom.