Bradstone Milldale Behaton ploče

Pošalji upit

Atraktivnim nijansama sive boje, bojama prirodnog kamena, predstavljaju se ploče Bradstone Milldale. Velikim formatima ploča Milldale i prošaranim živahnim bojama dočarava se prirodna površina. Zidni sistem Milldale odlično se nadovezuje i pruža mogućnosti za kreativne ideje. Osmislite i oblikujte stepenice, kaskade, žardinjere, kalupe… Program Bradstone Milldale nudi sve što treba za uređenje atraktivnih vrtova i dvorišta.

Kombinovana forma s 3 različita formata. Bradstone Milldale ploča su sledeći formati: 60 x 60 cm, 60 x 30 cm, 30 x 30 cm. Ploče kombinirane forme isporučuju se samo na celu paletu. Isporuka pojedinačnih formata nije moguća.

Behaton ploče: srodni proizvodi

Wienerberger

Kompanija je osnovana 1819. godine u Beču. Wienerberger je vodeći proizvođač građevinskih materijala za zid, krov, popločavanje i za infrastrukturne elemente. Danas, proizvodimo u 216 pogona koji se nalaze u 28 država. U želji da ponudimo nova i ubedljiva građevinska rešenja koja će obogatiti naše okruženje, stvaramo legat na koji možemo biti ponosni.