AVENUE F2

Pošalji upit

Već skoro trideset godina, svetiljke iz porodice AVENUE su najprodavanije od svih porodica svetiljki za urbanu namenu THORN brenda, koje se postavljaju direktno na stub. Sada, u kombinaciji sa najnovijom tehnologijom, AVENUE je i dalje idealan izbor za urbane prostore sa skoro nula emisije svetlosti ka nebu, što pozitivno utiče na okolinu jer minimizuje svetlosno zagađenje.

Zahvaljujući opcijama sa naprednom Zhaga kontrolom, svetiljke iz ove porodice mogu lako da se integrišu u Smart sisteme za daljinski nadzor i upravljanje, uštedu energije i smanjenje troškova održavanja.

THORN: srodni proizvodi

URBA

Zumtobel Group

R2L2

Zumtobel Group

AFP2

Zumtobel Group

Zumtobel Group

Zumtobel Group je internacionalna kompanija sa sedištem u Dornbirnu u Austriji. Bavi se kreiranjem inovativnih rešenja osvetljenja, proizvodnjom svetiljki i pratećih komponenti, a nudi i širok spektar usluga. Broji oko 5.800 zaposlenih, 90 prodajnih kancelarija širom sveta i 10 fabrika na tri kontinenta. U okviru kompanije zastupljena su dva brenda za izradu sistema osvetljenja ZUMTOBEL i THORN. Pored toga, brend TRIDONIC, kao deo grupacije, proizvodi elektronske komponente i softverske sisteme za kontrolu i upravljanje i na taj način dopunjuje ukupan portfolio kompanije.