Atlas Super Gigas lift za industrijske objekte

Pošalji upit

Atlas Super Gigas je idealno rešenje za transport tereta sa nosivošću između 2500–5000kg. Praktična opcija za industrijsku upotrebu, opremljena KLEEMANN bezreduktorskim motorom premijum kvaliteta i najsavremenijim KLEEMANN invertorom, garantuje pouzdane performanse, odličan kvalitet vožnje i nisku potrošnju energije.

Atlas Super Gigas je dizajniran da u potpunosti iskoristi prostor šahta i olakša instalaciju i održavanje. Sa prilagođenim nosačima za teretne liftove, nudi robustno i pouzdano rešenje za sve vaše industrijske potrebe.

Izuzetan kvalitet vožnje

  • Premijum kvalitet i izuzetna udobnost vožnje pružaju i bezreduktorski motor i najsavremeniji inverter.

Prostorna efikasnost

  • Optimalna prostorna efikasnost omogućena je opcijom instalacije veće kabine u standardno okno za nosivosti do 5000kg.

Sigurno zatvaranje vrata

  • Atlas Super Gigas je opremljen svetlosnim zavesama koje pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu putnicima prilikom zatvaranja vrata kabine.

Dodatne sigurnosne karakteristike

  • Sigurnost i trajnost u javnim zgradama unapređuju se specijalnim karakteristikama za liftove zaštićene od vandalizama (EN81-71), protivpožarne (EN81-72) i liftove otporne na zemljotrese (EN 81-77 ili ASME A17.1).

Industrijski liftovi: srodni proizvodi

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.