Atlas Gigas R lift za industrijske objekte

Pošalji upit

Atlas Gigas R je idealno električno rešenje za industrijske objekte koji vrše transport tereta sa nosivošću između 1150–2500kg. Opremljen KLEEMANN  bezreduktroskim motorom premijum kvaliteta i najsavremenijim KLEEMANN inverterom, Atlas Gigas R pruža izuzetno nisku potrošnju energije i nivo zvuka.

Sa specijalnim nosačima za teretne liftove, Atlas Gigas R pruža robustno i pouzdano rešenje za sve vaše industrijske potrebe.

Pouzdanost

  • Atlas Gigas R je opremljen sertifikovanim bezbednosnim komponentama najvišeg kvaliteta, osiguravajući odličan rad lifta, čak i za izuzetno zahtevne potrebe.

Preciznost zaustavljanja

  • Zahvaljujući bezreduktorskom motoru i najsavremenijem inverteru, Atlas Gigas R nudi izvanrednu preciznost zaustavljanja koja ne prelazi 2mm, dok kvalitet vožnje prevazilazi sve standarde kvaliteta (merenja zasnovana na ISO 18738).

Sigurno zatvaranje vrata

  • Atlas Gigas R je opremljen svetlosnim zavesama koje pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu putnicima prilikom zatvaranja vrata kabine.

Dodatne sigurnosne karakteristike

  • Sigurnost i trajnost u javnim zgradama se unapređuju specijalnim karakteristikama za liftove zaštićene od vandalizma (EN81-71), protivpožarne liftove (EN81-72) i liftove otporne na zemljotrese (EN 81-77 ili ASME A17.1).

Brza isporuka

  • KLEEMANN pruža rekordno brzu isporuku za standardne porudžbine.

Industrijski liftovi: srodni proizvodi

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.