ABL Sigma premium nosač monitora sa oprugom

Pošalji upit

ABL Sigma premium nosač monitora dizajniran je sa ciljem da omogući veoma jednostavnu instalaciju u roku od par minuta. Ovaj nosač monitora nudi mogućnost rotiranja i prilagođavanja monitora u skladu sa potrebama korisnika, čime se izbegavaju problemi sa bolom u vratu ili leđima.

Spada u kategoriju premium nosača monitora sa oprugom, mehanički „Spring” nosač dozvoljava lako pomeranje monitora u pravcu gore-dole. ABL Sigma nosač monitora je pogodan i za instalaciju zaobljenih monitora. Poseduje VESA “Quick Release“ pločice, i intergrisan deo za organizaciju kablova koji vode do monitora.

Odgovara dimenzijama monitora od 17” do 32”, težine do 8kg po nosaču.

Pun raspon pojedinačnog nosača iznosi 467mm.

Preporučena debljina stola pri montaži stegom je od 10 do 50mm, dok je u slučaju montiranja sa otvorom u stolu očekivana debljina stola od 10 do 50 mm.

Sigma nosač monitora je dostupan u crnoj ili beloj mat verziji.

Nosači monitora: srodni proizvodi

ABL

ABL proizvodi su idealno rešenje za kreiranje radnog okruženja koje podstiče maksimalnu efikasnost, jer su izrađeni sa fokusom na kvalitet, ergonomiju i funkcionalnost. Verujemo da su upravo bezbednost, prilagodljivost i funkcionalnost ključni aspekti savremenih radnih prostora.