Trend

Pošalji upit

Trend je porodična firma osnovana 1989. godine u Beogradu. Počeli smo kao pioniri na srpskom tržištu, nudeći visokokvalitetne dizajnerske zavese i draperije. 30 godina kasnije, iz male porodične firme od troje zaposlenih, prerasli smo u kompaniju koja zapošljava više od 40 ljudi i pruža usluge na internacionalnom nivou. Danas nudimo rešenja po sistemu ključ u ruke iz oblasti zavesa, draperija, tapeta, mebl štofa i raznih vrsta motorizovanih sistema.

Sa idejom da upotpuni asortiman, a u želji da kupcima u potrazi za najvišim standardima dizajna kvaliteta ponudi sveobuhvatan asortiman u opremanju luksuznih enterijera, firma Trend je u decembru 2019. godine postala ujedno i ekskluzivni zastupnik holandskog brenda Eichholtz za srpsko tržište, a od 2021. i za Crnu Goru.

Naši zaposleni predstavljaju našu porodicu, koja je sa nama već godinama. Svi su visokokvalifikovani i sa potrebnim znanjem i iskustvom da zadovolje sve zahteve kupaca - kako privatnih pojedinaca, tako i HORECA investitora.

Šivaća proizvodnja u našoj kompaniji brzo i efikasno ispunjava sve potrebe i zahteve tržišta, dok dizajneri kombinuju želje kupaca sa najnovijim inovacijama iz sveta modernih trendova u dizajnu enterijera. Montažeri Trend enterijera su tu da pružanje usluge montaže sprovedu stručno i u skladu sa dogovorenim rokovima.

U Trend ponudi nalazi se veliki broj kolekcija renomiranih proizvođača: Vescom, London Art,  DEDAR, JAB, IKSEL, Zimmer-Rohde, Casamance, Designers Guild, Silent Gliss, Coullisse, Mottura, Hunter Douglas, Somfy, kao i još mnogo drugih vodećih kompanija iz oblasti opremanja enterijera.

Cilj nam da spojem lepog i funkcionalnog oplemenimo svaki prostor uz  profesionalnu i kvalitetnu uslugu svim postojećim, ali i budućim klijentima.