Studio Synthesis

Pošalji upit

Studio Synthesis architecture & design je multidisciplinarni arhitektonski studio u Crnoj Gori, čiji je osnivač i vodeći arhitekta dr Sonja Radović Jelovac.

Studio od osnivanja, 2000. godine, ostvaruje značajan napredak u oblasti arhitektonskog i urbanističkog projektovanja kroz angažman na brojnim međunarodnim projektima i realizaciju arhitektonskih projekata na teritoriji Crne Gore.

Inovativni i integralni pristup studija ogleda se u različitim oblastima delovanja: arhitektonsko projektovanje i istraživački dizajn, ekološki urbanizam, urbani dizajn, pejzažna arhitektura i dizajn enterijera.

Tim čine iskusni i visokostručni profesionalci u oblasti planiranja, projektovanja, ekologije i dizajna, koji se bave kontinuiranim istraživanjem i unapređivanjem svoje metodologije. Upravo su ovakva struktura zaposlenih i timski rad ključni za razvoj i uspešno poslovanje studija.

Studio Synthesis je aktivan učesnik mnogih međunarodnih radionica, sajmova, konferencija i izložbi. Ovakav model predstavljanja, razmene i saradnje važan je za međunarodnu promociju delatnosti u regionu i za kvalitet arhitektonske prakse u Crnoj Gori. Na tim osnovama, studio ostvaruje kvalitetnu saradnju sa poznatim dizajnerskim kućama iz Kanade, Italije, Engleske i renomiranim univerzitetima u Evropi i SAD.