Studio GRAD

Pošalji upit

Studio GRAD osnovan je 2007. godine, poslije višegodišnje uspješne saradnje trojice arhitekata Radulović i Gregović. Njihova inspiracija, saradnja i inicijativa pokretač je Studija GRAD.

GRAD je arhitektonski studio posvećen brižljivom tretiranju prostornih i programskih okolnosti. Pristup projektovanju je u svakoj prilici originalan, analitičan i integralan, oslonjen na opšte vrijednosti moderne arhitekture i savremene interpretacije regionalnog konteksta.

Proces projektovanja u Studiju GRAD u potpunosti je posvećen pronalaženju najboljih prostornih i funkcionalnih odgovora za naše klijente.

Studio GRAD je licenciran za izradu arhitektonskih projekata svih tipova. U zavisnosti od programskog zadatka i prostorne razmjere ostvaruje saradnju sa mnogobrojnim saradnicima i kompanijama iz različitih oblasti.

U prethodnom periodu Studio GRAD je projektovao veliki broj objekata različitih namjena. Značajan broj je realizovan ili je njihova realizacija u toku.

Učešće i nagrade na brojnim internacionalnim konkursima prilika su za afirmaciju projektantskih načela Studija GRAD. Istovremeno, konkursi su prilika i za afirmaciju arhitekture u Crnoj Gori, gdje ova kompanija želi dati svoj doprinos.

Stečeno iskustvo znanje i radni angažman osnivača i zaposlenih saradnika Studija GRAD garancija su da možemo proizvesti kvalitetnu arhitekturu i time obezbijediti i identitet projektovanih prostora i sigurnost naših investitora.