Ko smo mi?

Studio Fluid je arhitektonski dizajn studio iz Beograda. Osnovale su ga Nevena Pivić, Vanja Otašević, Zorana Vasić i Tijana Vitomir, kao logičan nastavak višegodišnjeg timskog rada u okviru studija Fluid Arhitekture, arhitekte Đorđa Geca (1965-2014).

Šta radimo?

Kao multidisciplinarni studio, bavimo se projektovanjem eksterijera i enterijera u oblasti rezidencijalne i komerecijalne arhitekture. 

Kako radimo? 

Naša arhitektura zasniva se na kreativnom objedinjavanju inputa koje dobijemo od budućeg korisnika prostora i našeg senzibiliteta i estetike. Svaki novi projekat postavljamo kao novi izazaov, dok je inovativnost konstanta koju koristimo za optimalno unapređenje prostora. Podjednaku pažnju posvećujemo projektovanju arhitektonskih objekata, kao i najsitnijim detaljima unutar enterijera. Pored toga što je naš stil prepoznatljiv, svaki novi projekat je drugačiji i neponovljiv zahvaljujući kreativnoj razmeni sa klijentima, čije zadovoljstvo nam je jednako važno koliko i poštovanje najviših arhitektonskih standarda.