Sienersys je osnovan 2009. godine u Podgorici. 

Naš fokus poslovanja je: projektovanje, revizija i stručni nadzor elektroinstalacija jake i slabe struje, dizajn i integracija sistema osvjetljenja i upravljanja osvjetljenjem, unutrašnja i vanjska motorizovana zaštita od sunca, projektovanje BMS-a i EMS-a, dizajn i integracija PV sistema, E-Mobility, planiranje elektroenergetske infrastrukture, sa posebnim akcentom na energetsku efikasnost i zero net dizajn.

Kvalitet proizvoda i usluge za nas je na prvom mjestu, što potvrđuju naši partneri: iGuzzini, Delta Light, Lutron, Control4, Sony, Bega, Marset, Fronius, ES System, Flos, ElectroZemper, Siemens, EVBox, Meanwell i dr.

Kao prvi zvanični lokalni distributeri Lutron-a i Control4-a i njihovi sertifikovani sistem integratori, možemo pružiti najkvalitetnije rješenje automatizovanih sistema kontrole osvjetljenja, klimatizacije, motorizovane zaštite od sunca, sistema tehničke zaštite, kao i A/V distribucije. 

Prvi Sony DEMO showroom u Crnoj Gori, sa profesionalnim Home Theater sistemom, instaliran je upravo u našim kancelarijama u Podgorici. 

Naša strategija je konstantno ulaganje u znanje i obrazovanje, nove tehnologije, energetsku efikasnost i inovacije. Stalna edukacija i usavršavanje našeg tima inženjera, arhitekata i dizajnera, jedna je od ključnih aktivnosti koje nas čine konkurentnim na crnogorskom tržištu.