Reynaers Aluminium

Pošalji upit

Reynaers Aluminium je vodeća evropska kompanija specijalizovana za razvoj i marketing inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja za prozore, vrata i fasade. Zajedno sa našim partnerima, fokusiramo se na stvaranje energetski efikasnih, odgovorno napravljenih proizvoda koji čine razliku za domove, zgrade i ljude kojima služe.

Pored širokog asortimana standardnih rešenja, takođe razvijamo rešenja po meri za sve sektore tržišta – od stambenih do poslovnih i industrijskih projekata. 

Naši visokokvalitetni sistemi ispunjavaju najstrože zahteve u smislu komfora, bezbednosti, arhitektonskog dizajna i energetske efikasnosti. Reynaers nije samo dobavljač, već je i dragoceni partner - za arhitekte, fabrikatore, projektante, investitore i krajnje korisnike.

Reynaers Aluminium osnovan je 1965. i predstavlja deo Reynaers Grupe, koja trenutno broji preko 2.000 zaposlenih u više od 40 država širom sveta i izvozi u više od 70 država na 5 kontinenata.

Naša Misija

Naš cilj je da povećamo vrednost zgrada i da poboljšamo životno i radno okruženje ljudi širom sveta. To postižemo zajedno sa našim partnerima obezbeđivanjem inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja za omotač zgrade.

Zajedno poboljšavamo životnu i radnu sredinu za ljude sada i za buduće generacije.