NITEA

Pošalji upit

Kompanija NITEA, verujući u jednostavnost koja teži savršenstvu, već više od 25 godina sa ponosom predstavlja vanvremenske modele nameštaja čija su inovativnost, kreativni utisak, tehnologija izrade i funkcionalnost obeležili revolucionarne momente modernog dizajna.

Naša oblast specijalizacije jeste opremanje stambenog i kancelarijskog prostora kroz veliki izbor vrhunskog nameštaja, rasvete, aksesoara i drugih povezanih proizvoda u saradnji sa nekim od najvećih brendova u svetu dizajna i arhitekture. Pored toga, nudimo širok spektar pratećih usluga u oblasti dizajna, konsaltinga, projektovanja, podrške, transporta i montaže.

Raznovrstan proizvodni program čine ekskluzivni komadi nameštaja, rasvete i aksesoara iza kojih stoje prestižni međunarodni brendovi kao što su Vitra, Knoll, Herman Miller, Fritz Hansen, Haworth, Frezza, Muuto, Hay, MDF Italia, Menu, Porada, Normann Copenhagen, Okamura, Gazzda, Qeeboo, Louis Poulsen, BD Barcelona, Brokis Lighting, Driade i mnogi drugi. Učešće na mnogobrojnim projektima od umetničkog, istorijskog i arhitektonskog značaja omogućili su nam da ostvarimo našu ambiciju i podignemo kvalitet uređenja enterijera u Srbiji i regionu na viši nivo.

Nalazimo se na 3 lokacije u Beogradu od kojih svaka nudi jedinstveno prodajno iskustvo i personalizovan pristup idejnim rešenjima uz najviši nivo profesionalnosti i stručnosti: NITEA Office, NITEA Home i NITEA Outlet.

Vaš dom mora da govori Vašim jezikom, uz eleganciju i stil koji reflektuju Vaš način života. Isto tako, dobro uređen kancelarijski prostor povećava produktivnost i zadovoljstvo na poslu. Ovde je reč o stavu, ne samo o lepoti. Prefinjen ukus nadilazi prostu kombinaciju forme i materijala. Izaberite najbolje i ponesite deo istorijskog nasleđa sa sobom.