Mossart

Pošalji upit

Mossart je brend osnovan 2020. u Beogradu, a nastao kao sinteza ljubavi prema prirodi i umetnosti. Kroz posvećenost unikatnom dizajnu i najvišem kvalitetu izrade stvaramo jedinstvene zelene zidove izrađene od 100% prirodne mahovine, bez potrebe za održavanjem. Pored zelenih zidova,  u našoj ponudi možete naći i druge proizvode unutrašnje dekoracije, pažljivo kreirane prema vašim potrebama, poput slika, logoa, stolova, ali i drugih instalacija gde je granica samo vaša mašta. Saradnja koju smo ostvarili sa domaćim i stranim kompanijama predstavlja potvrdu kvaliteta našeg rada, a prostori koji su nekada bili obični sada su zelene oaze mira i izvor inspiracije.

Zašto je Mossart pravi izbor? 

  • Kvalitet i dugotrajnost proizvoda – U svom radu, Mossart koristi najkvalitetniju nordijsku mahovinu i stabilizovane biljke koje zadržavaju lepotu godinama
  • Unikatnost i estetika – Mossart po želji klijenta pravi nacrt svakog pojedinačnog projekta, vodeći računa o ispunjenosti visokih estetskih standarda
  • Komunikacija – Od samog početka pridajemo veliki značaj komunikaciji sa klijentima sa kojima zajednički razvijamo ideje i pronalazimo najbolja rešenja
  • Portfolio -  Ponosni smo na saradnju sa mnogobrojnim stranim i domaćim kompanijama kao što su A1, Dechatlon, Beiersdorf, Tarkett, NLB Komercijalna banka, ali bez obzira da li smo tu da obogatimo ambijent renomirane kompanije ili stvorimo jedinstveno iskustvo za pojedinca, svaki klijent je dragocen i zaslužuje pažnju posvećenu detaljima.

Naša misija je kreiranje oaza mira i lepote, bez potrebe za održavanjem.

Naš tim stručnjaka se raduje novim izazovima, ma koliko zadatak bio zahtevan i kompleksan i u potpunosti se posvećuje klijentima i pružanju vrhunske usluge, kao i kontinuiranom unapređenju ponude.

Zašto Mossart mahovina?

1. Izrada prema zahtevima
Sve što treba da uradite je da zakažete besplatnu konsultaciju kako bismo ulepšali vaš prostor unikatnom Mossart © mahovinom.

2. Prigušuje buku
Mahovina prirodno blokira zvukove visoke frekvencije, dok noseća konstrukcija umanjuje niskofrekventne zvukove.

3. Dugovečnost
Mossart © mahovina u idealnim uslovima može živeti čak do 10 godina.

4. Eco-Friendly
Zeleni i ekološki prihvatljivi izvori i proizvodnja.

5. Laka za održavanje
Briga o mahovini je jednostavna. Sve što treba da uradite je da je prskate jednom mesečno i ne držite na direktnom suncu.

6. Bez insekata
Mossart © mahovina ne privlači insekte. Insekte privlače vlaga i tlo u biljkama koje naša mahovina ne poseduje.